7 comments

  • Ian MortierIan Mortier, almost 4 years ago (edited almost 4 years ago )

    I'm trying this out but running into issues with font rendering in the outputted screens. You have to add any custom fonts you use to the Invison project's font folder but so far it's not having any effect.

    Hopefully I can sort it out.

    Update: I haven't gotten the fonts rendering yet but the process to update the files is really nice. You just save and it updates, way faster than manually exporting and uploading files.

    2 points
    • Kelly SuttonKelly Sutton, almost 4 years ago (edited almost 4 years ago )

      Yeah, it took us about 6 months to get the font rendering on Sketch files in LayerVault to a solid place. Best of luck to the Invision guys!

      7 points
    • Clark WimberlyClark Wimberly, almost 4 years ago

      For me, once I put the fonts there, everything works on the next sync.

      It really is best to get the fonts in there first, though. Only hangup is having to add the same fonts over and over again (I wish I could add them at an account-wide level).

      0 points
      • Kris NilesKris Niles, almost 4 years ago

        Glad to hear you are digging it! And thanks for your feedback - We've definitely heard a similar wish from other folks as well.

        1 point
    • Kris NilesKris Niles, almost 4 years ago

      Hey Ian - Adding any font into your project's Fonts folder should trigger an automatic re-render of the screens. I dropped you an email with some tips. Let me know if it resolved your issue - thanks!

      1 point